2010.05.04. 19:42

Tükröm, tükröd




Tükröm, tükröd… címmel mozik közötti játékot szervez Mátyássy Áron Átok című filmjének két társforgalmazója, a Filmtekercs Fényportál és a Filmklik. A játék, lényege: aki látta, adja át.

Az április 29-én induló mozihéten mutatták be először Mátyássy Áron legújabb, Átok című filmjét, amely az idei Filmszemléről a TV-kategória fődíjával távozott. A most már szélesvászonra vágott filmet a március végi Helyzetek és gyakorlatok fesztiválon láthatta újból a közönség, hamarosan azonban számos alkalommal vetítésrebudapesti és vidéki mozikban.

Következő vetítések: Művész mozi (Bp.) május 8. szombat (19 óra) - május 12-13 kedd-szerda (21:15)

Erre van a Művész mozi


Aki ellátogat a film budapesti vetítéseire, abban a szerencsében lehet része, hogy valamelyik alkotó egy tükörrel ajándékozza meg. A tükröt továbbadva bármely barát, rokon, ismerős, iskola- vagy munkatárs más budapesti mozikban kedvezményes áron tekintheti meg a filmet.

A tükör egyébként egy a film végén megjelenő fontos kellék az Átok legfiatalabb szereplőjének, Németh Alexandrának a kezében. A tükör egy tárgy, melyben mindenki magára ismer, és amivel játékunkban segít a másiknak magára ismerni. Hogy milyen módon, az pontosan a filmből derül ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://ryzsy.blog.hu/api/trackback/id/tr71974761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.