Ne féljetek! címmel rendez kiállítást április 11. és május 30. között a szentendrei katolikus egyházközség  II. János Pál pápa születésének 90. évfordulója alkalmából. A kiállítás szeretné megmutatni, hogy a lengyel pápa minden generáció pápája volt. A rendezvénysorozat programjai is ezt szolgálják: a legfiatalabbtól a legidősebbig mindenkit várnak a szervezők.

A kiállításnak a Kolping család mozgalom szentendrei közössége adta a helyszínt a Szentendre belvárosában található kis utcában. Az összeállításban több típusú anyag is megtalálható lesz: a számos fotón túl újságok, könyvek, kiadványok, videóanyagok, írások a pápáról és a pápától ugyanúgy kiállításra kerülnek, mint az egyéb, a pápához kapcsolódó tárgyak, személyes emlékek. A szervezők nem zárkóznak el attól sem, hogy a túlzott tisztelet jegyében létrejött giccs ábrázolását is bemutassák.

 


Nagyobb térképre váltás

A kiállítást számos kísérőrendezvény is tarkítja. Lesz gyermekprogram, irodalmi est, filmvetítés, teológiai előadás, sportesemények és mások, így szinte minden hétvégi napra jut program, amely mind különböző oldaláról segít megismerni II. János Pál pápát.

További információ és a programok részletei a program hivatalos Facebook oldalán olvasható, ahová minden csatlakozni vágyót szeretettel várunk, hogy első kézből kapjon információt.

A kiállítás ingyenesen látogatható, minden nap 10-18 óra között.

A bejegyzés trackback címe:

https://ryzsy.blog.hu/api/trackback/id/tr31813894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.