2009.08.30. 17:40

Majorka




Szentpály Miki évolyamtársam volt az egyetemen, kicsit kollégám és kicsit barátom is. Irodalom doktoranduszként irodalmi szalont, valami kultúrkocsma féleséget visz a Városmajorban. Ez a Majorka. Illetve egy hely a Majorka, benne pedig az ő irodalmi ötletei. Mindig is bírtam az ötleteit, amolyan művészlélekként gyakran vezet jó ötletekre agytekervényeinek járása.

Persze ez már egy lassan fél éves történet, így nem hinném, hogy az internet prompt világában nagy érdeklődésre tartana számot. Ha csak nem az a tény, hogy idén új szezon indul. Szeptember 6-án, vasárnap Tóth Krisztinával.

Váltó-áram – Tóth Krisztina költő a Majorkában

                                          

Szeptember 6-án este nyolc órakor Tóth Krisztina estjével folytatódik a júniusban indított est-sorozat. A Városmajor szélén található Majorka kávézóban megrendezett beszélgetést a Szépírók Társasága "A könyv utóélete" program támogatja.


A sorozat célja, hogy minél szélesebb körből válogatva bemutassa az irodalmi műhelyeket és a kortárs költészet formáit. Az esteket minden hónap második vagy harmadik vasárnapján rendezzük meg. Októberben Lator Lászlót  látjuk vendégül.

 

 

 

Helyszín: XII. Szilágyi Erzsébet fasor 16. (az 59-es végállomásánál)

 

Tel: 0670 367 99 24

A bejegyzés trackback címe:

https://ryzsy.blog.hu/api/trackback/id/tr181348877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.