Címkék: facebook abszurd duma




Rendkívül idegesítő szokás terjed már hetek óta a Facebookon, s mivel van egy olyan hülye ötletem, hogy mindenről szeretek értesülni. Amiről nem, arról is. Mert arról értesülni, hogy csatlakozhatok, akik szerint "AMI JÓ, AZ HÍZLAL, VAGY ERKÖLCSTELEN?????" vagy "Akik kiskorukban katonafalatokat ettek :)", esetleg "Akik szerint a pápa egy nyúl", nos, ezekhez való csatlakozásom lehetőségeiről nem szeretnék tudni. Sőt, a játék dadaista verziója is él és virul, jelenleg ötvenheten vannak azok, "akik, akik".

Többszázezer hazai Iwiw Facebook felhasználó életének egy-egy közös pontja valóban megemlíteni való dolog. Szép az összekacsintás, amellyel rátapintunk a lényegre; ugye? Tényleg, szerintem is gusztustaln a gumiklumpa. Ennek első és legikonikusabb példája az volt, hogy egyszer valaki létrehozta az "Akik nézték a vasárnapi Disney-t, amikor meghalt Antall József!" csoportot. A mára tizennégyezresre duzzadt Disney generációról még a lapok is írtak.

No kérem, hát ha így kell elmondani a véleményünket, dobom ócska blogomat, és alakítok egy Facebook csoportot.

A bejegyzés trackback címe:

https://ryzsy.blog.hu/api/trackback/id/tr362067517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.