2009.09.05. 13:28

És felültek a melegfrontnak

Címkék: meleg szittya




És mind felültek. A provokációnak. Kit jobbról, kit balról provokálnak, de a lényeg nem más, mint elhinni, hogy a téma igenis megéri. Akár egy blogposztot is. És én is felültem, de ezen már nem segíthetünk.
Olvasom a délelőtti internetes oldalakat. Nem titkolom, hogy keresem a melegfelvonulással kapcsolatos cikkeket. Hiába, ez a délelőtti gumicsont. A délutáni (esti) majd a magyar-svéd lesz. Oda nem megyek ki, 4 éve, amikor utoljára itt voltak, a magyar kapu mögött néztem, ahogy Ibrahimovic közvetlen közelről vágja be a 91. percben a győztes gólt. Erre nincs kedvem mégegyszer.

 

Na persze ide sem megyek, csak olvasok. És bosszankodom, és sírok és átkozódom. Nem a témán, mert hát beszéljenek róla, akik annyira akarnak. Legyen a HVG Online címlapján egy melegjogi aktivista, ha nekik úgy tetszik, és adja csak nyugodtan a főoldalon a NOL is a volt államtitkár újabb hitvallását. Ez utóbbi azért már feszegeti a húrokat: "kit zavar majd, ha valami sérti azt a bizonyos közízlést?" - teszi föl a kérdést Szetey, így számomra ez az a pont, ahol úgy veszem észre, már rég nem az a téma, ami. Nekem, mint vallásos embernek azt mondják, maradjak csak otthon, a vallásom magánügy. Nem az utcára, nem az iskolába való, ne kössem másnak az orrára. Én nem küldök senkit haza, csak nem értem, miért szabad Jupiternek. Erről jut eszembe egy melegszervezet, amely tavaly egy jó nevű pesti gimnáizumban terjesztette az igét. Az egyik tanár beszámolója olvasható itt, aki szerint súlyos csúsztatások is megvoltak, ugyanez a tanár pedig összefoglalta a német és amerikai trend nyomait. Egy kis háttéranyag olvasható arról, merre halad ma a világ a gender kérdésben - egyenlő elbírálás és kettős mérce tekintetében, azt hiszem, volna miről vitázni.

De az a történetnek az egyik fele. A másik a dzsihádot és keresztesháborút egyszerre meghirdető egyszerűk társasága. A kővel, parittyával közeledő szentek társasága, akiknek csak egy céluk van. Ahogy ezt a nagyon szerencsés fiúk mondják: "A szivárvány zászló vérrel lesz borítva." A buzikról társalogva már a Twitteren is gyülekeznek. Mindezek közepette csak egyet nem vesznek észre (vagy éppen észrevesznek, s ezért teszik, de ezt most hagyjuk), hogy ezzel is hagyják őket nevükön nevezni. Mert mi sem tesz jobbat az önazonosság felmutatásának, mint egy lekoptathatatlanul igaztalan, durva és erőszakos hozzáállás elutasítása. Ez adja a legjobb táptalajt az emberi jogokat és kötelességeket hirdető szalondemokratáknak. Drága szittya testvérek, titeket jól felültettek!

A bejegyzés trackback címe:

https://ryzsy.blog.hu/api/trackback/id/tr631361829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.