Címkék: cia de niro arany medve




Alec Baldwin és Matt DamonRobert De Niro, a Taxisofőr, a Casino, a Szemtől szemben és más filmek sztárja filmet rendez. Noha nem teszi ezt túl gyakran, mégsincs ebben semmi különös. 14 év után ismét széket váltott, s filmje, Az ügynökség 8-án a magyar mozikba is eljut. A CIA belső ügyeiről szóló film híre valamiért mégsem repíti darabokra a magyar kultúrmédiát…
Ez pedig egy enyhe kifejezés. Keresőbe írva a film magyar címét, az első 30 helyen a Port két találata jelenik meg, a többi De Niróék szemszögéből nézve irreleváns. Vagyis hogy pontosítsak: De Niro, Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin szemszögéből. Hiába a nagy felhozatal, a film mégsem ütött. Pedig mint producer, még Francis Ford Coppola is nevét adta hozzá, mindhiába. Külföldön a 2007-es Berlini Filmfesztivál válogattabe műsorába, így a film az évi terméssor elején ellőtte összes puskaporát. Furcsa mód mintha minden apró részlet a film bukását készítette volna elő. Hogy egy héttel a rajt előtt teljes a csönd, több mint furcsa. De hogy a film megjelenése előtti napon közreadott kritikánk igazolja vagy megcáfolja jelen bejegyzést, még nem lehet tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ryzsy.blog.hu/api/trackback/id/tr731350886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · http://halfpecssquad.blog.hu 2008.05.04. 18:32:58

Hát még én se nagyon hallottam róla, de a szereplőgárda miatt szerintem kap egy esélyt :)

Nagyon aktívak vagytok :D